Právní ujednání a ochrana osobních údajů

Vážený návštěvníku, vítej na našich stránkách, prosíme věnujte pozornost níže uvedeným Obchodním podmínkám, Ochraně osobních údajů a "Cookies".

Obchodní podmínky

Pokud budete pokračovat v prohlížení a používat tuto webovou stránku souhlasíte s dodržováním našich pravidel a zásad nakládání s osobními údaji.

Pojem "Energy-Hub" nebo "my" dále uvedený, nebo uvedený na stránkách www.energy-hub.cz, www.energy-hub.eu nebo www.energyhub.eu odkazuje na majitele webových stránek, kterým je ENERGY-HUB s.r.o. se sídlem Praha 5, Drtinova 557/10, 150 00, pod registračním identifikačním číslem 019 96 045. Společnost je registrovaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 214278.

Termín "Vy" dále uvedený se vztahuje na uživatele nebo návštěvníka našich webových stránkách.

Používání této webové stránky je podléhá následujícím podmínkám použití:

  1. Webové stránky www.energy-hub.cz nebo www.energy-hub.eu obsahují obecné informace, které podléhají změnám bez předchozího upozornění.  
  2. Ani my, ani žádná třetí strana neposkytujeme jakoukoli záruku přesnosti, kompletnosti nebo vhodnosti informací a materiálů nalezených nebo nabízených prostřednictvím naší webové stránky. Berete na vědomí, že tyto informace a materiály mohou obsahovat nepřesnosti či chyby, za které výslovně neneseme odpovědnost v rozsahu povoleném zákonem.
  3. Využívání jakýchkoliv informací nebo materiálů prezentovaných na naší webové stránce je výhradně na Vaši vlastní zodpovědnost a pouze pro vlastní potřebu.
  4. Tato webová stránka obsahuje materiály, které jsou v našem vlastnictví nebo pod licenčním použitím. Tyto materiály nejsou omezeny pouze na design, rozložení, vzhled a grafiku našich webových stránek. Jakákoli reprodukce těchto webových stránek je zakázána v souladu s autorskými právy.
  5. Neoprávněné používání této webové stránky může vést k nároku na náhradu škody, anebo může být považováno za trestný čin.
  6. Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky. Tyto odkazy jsou poskytovány pro Vaše pohodlí, poskytnutí dalších informací a přehledu. Toto neznamená, že plně schvalujeme jejich obsah, za který neneseme odpovědnost a nemůžeme zaručit jeho stálou dostupnost. Pokud takovéto odkazy použijete, opustíte tím naše webové stránky a berete v potaz, že jste povinni se řídit příslušnými podmínkami třetí strany.
  7. Odkazy na jiné webové stránky jsou považovány za citace s uvedením samotného zdroje podle normy ČSN ISO 690.
  8. Jakékoliv neoprávněné užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, fotografií a jiných dokumentů je bez našeho souhlasu zakázáno.

Ochrana osobních údajů

Při zpracování osobních údajů postupujeme v souladu se zákonem 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ev. zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů a dalšími právními předpisy. Věnujte proto prosím výše uvedeným předpisům patřičnou pozornost.

Nezpracováváme osobní údaje uživatelů našich služeb jinak, než k zákonným účelům, popř. k účelům, s nimiž uživatel vyslovil souhlas. Data jsou přitom zpracovávána pouze v rozsahu nutném pro naplnění výše uvedených účelů a pouze po dobu nutnou pro výše dosažení uvedených účelů, nejdéle však po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy či v souladu s nimi. Za tímto účelem si prosím vždy podrobně prostudujte příslušné podmínky dané služby, kde jsou obvykle uvedena podrobnější pravidla pro nakládání s osobními údaji.
Pokud od Vás budeme potřebovat údaje, které vás budou identifikovat (osobní údaje) nebo které nám umožní Vás kontaktovat za účelem poskytnutí produktu nebo služby, jež jste si vyžádali, výslovně Vás o ně požádáme. Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s uživateli našich služeb, mohou obvykle obsahovat Vaše jméno a příjmení, adresu a Váš e-mail. Pro některé (zejména placené) služby potřebujeme znát i některé další informace o uživatelích, proto prosím pečlivě prostudujte podmínky dané služby.

Vaše osobní údaje můžeme zpřístupnit třetím stranám pouze v případech, kdy nám to bude ukládat nebo umožňovat zákon anebo se souhlasem uživatele.

V souladu s ustanovením § 5, § 11, § 12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tímto všechny uživatele našich webových stránek a služeb, kteří nám poskytnou své osobní údaje, informujeme o těchto jejich zákonných právech:

Každý subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům a právo na opravu osobních údajů. Každý subjekt údajů, který zjistí nebo se domnívá, že správce nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může a) požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení, b) požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost subjektu údajů shledána oprávněnou, správce nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li správce nebo zpracovatel žádosti subjektu údajů, má subjekt údajů právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů (tento postup nevylučuje, aby se subjekt údajů obrátil se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů bez dalšího). Pokud vznikla v důsledku zpracování osobních údajů subjektu údajů jiná než majetková újma, postupuje se při uplatňování jejího nároku podle zvláštního zákona.
 

Cookies

 

ENERGY-HUB s.r.o
Drtinova 557/10 | PRAHA 5 | Česká republika

24. 09. 2017

Zprávy z oboru

Rozdělte ČEZ, žádá stát, do státní kasy by to mohlo přinést až 100 miliard korun

Zástupci české vlády podle informacíagentury Reuters požádali vedení ČEZ, aby rozpracovalo variantu rozdělení skupiny, kdy by se oddělila distribuce a obnovitelné zdroje a…
  • 23. 09. 2017
  • 15:30

ČEZ získal téměř padesát miliard zpět ze zahraničních investic

Na začátku tisíciletí zahájila skupina ČEZ svou spanilou investiční jízdu, a to zejména na Balkáně. Investice dosáhly výše 2,9 miliardy eur, přičemž z této sumy se již…
  • 23. 09. 2017
  • 08:00

První vůz s hybridním pohonem lze obdivovat ve Vratislavicích v rodném domě Ferdinanda Porscheho

Léto skončilo rázně, počasí lákající k výletům do přírody zatím nepřichází, nastává ten správný čas pro návštěvy muzeí. Jednu z mnoha možností nabízí vloni otevřený rodný…
  • 22. 09. 2017
  • 21:00

Volné pracovní pozice.

OTE, a.s. v současné době hledá nové pracovníky na tyto volné pracovní pozice:  Specialista odboru Obchod Specialista odboru POZE Specialista odboru Finance  
  • 22. 09. 2017
  • 20:20

Chcete vidět, jak se transportují bezmála 53 m lopatky větrníků do téměř 3000 nadmořské výšky?

Obří tahače dovezly 90 listů pro 30 turbin na horu Baoding v Číně. Přečtěte si článek a prohlédněte si fotografie a video. Zdroj: http://www.autoforum.cz/fascinace/tohle-je…
  • 22. 09. 2017
  • 19:20

Soudní spor se SŽDC byl vrácen k dalšímu řízení

Soudní spor o náhradu škody za nasmlouvanou, ale neodebranou elektřinu za rok 2010, byl v roce 2015 v druhoinstančním řízení Vrchního soudu v Praze pravomocně rozhodnut ve…
  • 22. 09. 2017
  • 17:20

ČEPS krotí divoký proud z Německa. Spustil nové obří transformátory

Provozovatel české přenosové soustavy (ČEPS) v pátek v rozvodně v Hradci u Kadaně slavnostně zahájil provoz takzvaných PST transformátorů. Čtyři obří regulační…
  • 22. 09. 2017
  • 16:30

Regulační transformátory jsou v provozu, chrání proti přetížení sítě

Provozovatel přenosové soustavy oficiálně zahájil provoz PST transformátorů (phase-shifting transformers – transformátory s regulací fáze). Jejich instalací zajistila…
  • 22. 09. 2017
  • 15:22
starší novinky