Právní ujednání a ochrana osobních údajů

Vážený návštěvníku, vítej na našich stránkách, prosíme věnujte pozornost níže uvedeným Obchodním podmínkám, Ochraně osobních údajů a "Cookies".

Obchodní podmínky

Pokud budete pokračovat v prohlížení a používat tuto webovou stránku souhlasíte s dodržováním našich pravidel a zásad nakládání s osobními údaji.

Pojem "Energy-Hub" nebo "my" dále uvedený, nebo uvedený na stránkách www.energy-hub.cz, www.energy-hub.eu nebo www.energyhub.eu odkazuje na majitele webových stránek, kterým je ENERGY-HUB s.r.o. se sídlem Praha 5, Drtinova 557/10, 150 00, pod registračním identifikačním číslem 019 96 045. Společnost je registrovaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 214278.

Termín "Vy" dále uvedený se vztahuje na uživatele nebo návštěvníka našich webových stránkách.

Používání této webové stránky je podléhá následujícím podmínkám použití:

  1. Webové stránky www.energy-hub.cz nebo www.energy-hub.eu obsahují obecné informace, které podléhají změnám bez předchozího upozornění.  
  2. Ani my, ani žádná třetí strana neposkytujeme jakoukoli záruku přesnosti, kompletnosti nebo vhodnosti informací a materiálů nalezených nebo nabízených prostřednictvím naší webové stránky. Berete na vědomí, že tyto informace a materiály mohou obsahovat nepřesnosti či chyby, za které výslovně neneseme odpovědnost v rozsahu povoleném zákonem.
  3. Využívání jakýchkoliv informací nebo materiálů prezentovaných na naší webové stránce je výhradně na Vaši vlastní zodpovědnost a pouze pro vlastní potřebu.
  4. Tato webová stránka obsahuje materiály, které jsou v našem vlastnictví nebo pod licenčním použitím. Tyto materiály nejsou omezeny pouze na design, rozložení, vzhled a grafiku našich webových stránek. Jakákoli reprodukce těchto webových stránek je zakázána v souladu s autorskými právy.
  5. Neoprávněné používání této webové stránky může vést k nároku na náhradu škody, anebo může být považováno za trestný čin.
  6. Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky. Tyto odkazy jsou poskytovány pro Vaše pohodlí, poskytnutí dalších informací a přehledu. Toto neznamená, že plně schvalujeme jejich obsah, za který neneseme odpovědnost a nemůžeme zaručit jeho stálou dostupnost. Pokud takovéto odkazy použijete, opustíte tím naše webové stránky a berete v potaz, že jste povinni se řídit příslušnými podmínkami třetí strany.
  7. Odkazy na jiné webové stránky jsou považovány za citace s uvedením samotného zdroje podle normy ČSN ISO 690.
  8. Jakékoliv neoprávněné užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, fotografií a jiných dokumentů je bez našeho souhlasu zakázáno.

Ochrana osobních údajů

Při zpracování osobních údajů postupujeme v souladu se zákonem 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ev. zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů a dalšími právními předpisy. Věnujte proto prosím výše uvedeným předpisům patřičnou pozornost.

Nezpracováváme osobní údaje uživatelů našich služeb jinak, než k zákonným účelům, popř. k účelům, s nimiž uživatel vyslovil souhlas. Data jsou přitom zpracovávána pouze v rozsahu nutném pro naplnění výše uvedených účelů a pouze po dobu nutnou pro výše dosažení uvedených účelů, nejdéle však po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy či v souladu s nimi. Za tímto účelem si prosím vždy podrobně prostudujte příslušné podmínky dané služby, kde jsou obvykle uvedena podrobnější pravidla pro nakládání s osobními údaji.
Pokud od Vás budeme potřebovat údaje, které vás budou identifikovat (osobní údaje) nebo které nám umožní Vás kontaktovat za účelem poskytnutí produktu nebo služby, jež jste si vyžádali, výslovně Vás o ně požádáme. Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s uživateli našich služeb, mohou obvykle obsahovat Vaše jméno a příjmení, adresu a Váš e-mail. Pro některé (zejména placené) služby potřebujeme znát i některé další informace o uživatelích, proto prosím pečlivě prostudujte podmínky dané služby.

Vaše osobní údaje můžeme zpřístupnit třetím stranám pouze v případech, kdy nám to bude ukládat nebo umožňovat zákon anebo se souhlasem uživatele.

V souladu s ustanovením § 5, § 11, § 12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tímto všechny uživatele našich webových stránek a služeb, kteří nám poskytnou své osobní údaje, informujeme o těchto jejich zákonných právech:

Každý subjekt údajů má právo na přístup k osobním údajům a právo na opravu osobních údajů. Každý subjekt údajů, který zjistí nebo se domnívá, že správce nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může a) požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení, b) požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost subjektu údajů shledána oprávněnou, správce nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li správce nebo zpracovatel žádosti subjektu údajů, má subjekt údajů právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů (tento postup nevylučuje, aby se subjekt údajů obrátil se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů bez dalšího). Pokud vznikla v důsledku zpracování osobních údajů subjektu údajů jiná než majetková újma, postupuje se při uplatňování jejího nároku podle zvláštního zákona.
 

Cookies

 

ENERGY-HUB s.r.o
Drtinova 557/10 | PRAHA 5 | Česká republika

Zprávy z oboru

Češi třídí dobře, ale stejně se u nás vytřídí jen 54 procent plastových lahví, tvrdí expertka

22. května se v Praze konala konference s názvem Zálohujme?, která se pokouší odpovědět na otázku, jestli by v České republice měl být zaveden zálohový systém na PET lahve.
  • 22. 05. 2018
  • 18:26

Využití LNG terminálu ve Svinoústí dosahuje 60 % kapacity, nejvíce v Evropě

Polský terminál ve Svinoústí dosahuje podle slov svého ředitele nejvyššího využití mezi evropskými terminály pro dovoz LNG. Z loňských cca 35 % vzrostlo využití terminálu…
  • 22. 05. 2018
  • 18:00

Zisk skupiny PRE loni stoupl na téměř tři miliardy

Skupině Pražská energetika (PRE), která je třetím největším dodavatelem elektřiny v Česku, stoupl loni meziročně zisk po zdanění o 7,6 procenta na téměř tři miliardy korun.…
  • 22. 05. 2018
  • 17:27

Miliardář Tykač porcuje mostecké doly. Obchod s uhlím převádí na lichtenštejnskou firmu

Uhelná společnost Severní energetická (SUAS), kterou nepřímo vlastní finančník Pavel Tykač, se bude podruhé dělit. Na loňský převod firmy Sev.en EC, jež vlastní elektrárnu…
  • 22. 05. 2018
  • 17:27

140 baterií Tesla v Belgii stabilizuje evropskou soustavu. Reagují 100× rychleji než klasické elektrárny

Koncem minulého roku Tesla uvedla v Austrálii do provozu baterii o výkonu 100 MW a kapacitě 129 MWh. Tato lithium-iontová baterie je doposud největším bateriovým systémem…
  • 22. 05. 2018
  • 17:00

INFORMACE Z JE TEMELÍN 96 / 2018

První i druhý blok jsou v provozu na plánovaném výkonu. Pomocné systémy elektrárny pracují podle provozní potřeby bloků.
  • 22. 05. 2018
  • 13:25

Soud zrušil povolení na stavbu skladu paliva v Temelíně. I když už dávno stojí

I když sklad vyhořelého jaderného paliva v Temelíně funguje osm let, o své právní základy opět přišel. Pražský městský soud znovu pravomocně zrušil územní rozhodnutí, které…
  • 22. 05. 2018
  • 13:25

Vítkovice Steel vykázaly provozní zisk. Pomohlo zavření ocelárny

Společnosti Vítkovice Steel, která vyrábí ocelové plechy či štětovnice, vzrostl v loňském roce provozní zisk před započtením úroků, daní a odpisů (ukazatel EBITDA)…
  • 22. 05. 2018
  • 13:25

Aktivisté u soudu uspěli s žalobou proti skladu paliva v Temelíně

Aktivisté uspěli s žalobou proti umístění skladu vyhořelého jaderného paliva v areálu elektrárny Temelín. Pražský městský soud zrušil příslušná rozhodnutí ministerstva pro…
  • 22. 05. 2018
  • 13:00

Český vědec zjistil, jak přesně se mění energie při fotosyntéze

Karel Žídek z Ústavu fyziky plazmatu Akademie věd (AV ČR) dokázal přesně změřit, jak se v rostlinách šíří a mění energie při fotosyntéze. Ukázal, že se tak děje jinak, než…
  • 22. 05. 2018
  • 11:25

starší novinky